15 de juny 2020

JOCS D'AIGUA

Als xiquets els encanta l'aigua i jugar amb ella així que avui com que ja arriba l'estiu i comença a fer calor us proposem uns jocs d'aigua, on a més de  treballar la coordinació òculo-manual (ulls i mans) i òculo-pedica (ulls i peus) us ajudaran a refrescar-vos.

Vos deixem imatges perquè així és més fàcil d'entendre. El primer joc consistís en trasvassar objectes que estan dins de l'aigua a un altre recipient. 

Podeu utilitzar el que tingueu per casa per posar dins de l'aigua, poden ser objectes que suren o barrejar els que suren i els que no per complicar l'activitat. Per fer el trasvassament podeu utilitzar, cullers, coladors, culleres, pals... En les imatges podeu vore alguns exemples.

L'activitat es complica a mesura que els objectes que es posen a l'aigua i l'utensili que s'utilitza per fer el trasvassament és més menut. Els de 3 anys poden començar per objectes més grans i els de 4 i 5 amb objectes més menuts encara que ja sabeu que cadascú ho ha de fer adaptant-se al seu ritme d'aprenentatge.  

JOCS ÒCULO-MANUAL  amb aquests jocs desenvoluparem la habilitat que ens permet realitzar activitats en les que utilitzem simultàniament els ulls i les mans. Activitats en les que integrem simultàniament la informació que ens faciliten els nostres ulls  (percepció visual de l'espai) per a  guiar el moviment de les nostres mans. 









COORDINACIÓ ÒCULO-PEDICA en aquest cas la habilitat ens  permetrà realitzar activitats en les que utilitzem simultàniament els ulls i els peus.



Esperem que gaudiu de les activitats i que ho passeu d'allò més bé!!

Les mestres d'infantil


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada