13 de juny 2020

ACTIVITATS XABI

Durant aquest període tots heu estat realitzant moltes activitats amb les vostres famílies que segur us han valgut per aprendre i créixer. Avui tenim les activitats de Xabi. Totes les activitats que esteu realitzant estan estretament lligades amb els aprenentatges d'Infantil.

Plantar i tenir cura d'un hort a més d'ajudar a observar i explorar l'entorn familiar, afavoreix el moviment i control del cos i també a adquirir major autonomia i responsabilitat.
Fer experiments, construccions o creacions manuals, desenvolupa la part artística, expressiva i creativa però a més ajuda a fer bons raonament per previndre esdeveniments, fer hipòtesis, buscar estratègies, resoldre problemes i afavoreix la motricitat fina i grossa.


Les activitats relacionades amb la cuina i les receptes, estan estretament lligades  amb la matemàtica ja que s'usen conceptes relacionats amb la quantitat, pes, mida, compteig... també amb la motricitat fina i el coneixement dels costums o tradicions del nostre entorn.
 
La matemàtica, la lectura i l'escriptura estan presents en el vostre dia a dia de formes molt divertides: es pot escriure amb cotxes, es pot llegir amb una sopa de lletres i es pot aprendre l'hora amb un rellotge fet a casa.

Ja sabeu, quan més s'aprèn és jugant!!
Cuideu-vos molt!
Mestres del cicle d'Infantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada